ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου

Για την οικονομική εξόρμηση Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου του ΚΚΕ προχωρούν το επόμενο διάστημα σε εκδηλώσεις – συνεστιάσεις με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη – Δεκέμβρη . 

Πιο συγκεκριμένα :

Η Κομματική Οργάνωση Μεσαράς προχωράει σε Συνεστίαση, το Σάββατο 20 Γενάρη, στις 8:00μμ, στην Ταβέρνα «Στροφή», στο Σίβα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τους Νίκο Σεβαστάκη (λύρα), Στέλιο Καμπουράκη (κιθάρα) και Αλέξη Αλεβιζάκη (λαούτο).

Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα Πεδιάδας του ΚΚΕ προχωράει σε Πολιτική Εκδήλωση – Συνεστίαση, το Σάββατο 20 Γενάρη, στις 8:00μμ, στο εστιατόριο Del Mondo (Εθν. Αντιστάσεως 53), στο Αρκαλοχώρι. Θα μιλήσει η Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο – λαϊκό γλέντι.

Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου προχωράει σε Πολιτική Συγκέντρωση – Συνεστίαση, την Δευτέρα 22 Γενάρη, στις 7:30μμ, στην Ταβέρνα «Ρεράκης», στα Λινοπεράματα. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας της Περιοχής Κρήτης. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ θα κάνει κοπή πίττας, την Κυριακή 28 Γενάρη, στις 11:00πμ, στην καφετέρια «President» (Λ. Ικάρου 69), στη Ν. Αλικαρνασσό. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκεπάρνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί